Mette Bach Ejlersen

Frisør Mester

Mette brænder for at lave smukt hår, der passer til den enkelte kunde. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og så er hun kreativ. Hun er nok det man vil kalde en fagnørd.

Mette har med din 4-årige frisøruddannelse fra Herningsholm Erhversskole er god forståelse for faget og er specialiseret i herreklip, krøllet hår og farvebehandlinger.

Når du er i stolen hos Mette, får du en kompetent og behagelig oplevelse. Hendes humør og humor er smittende. Husk at booke i god tid.

Sophie Muster

Frisør

Sophie er kreativ og nytænkende og mestre alle slags behandlinger. Hun omsætter dialog til flotte resultater der passer til kundens ønsker og er ikke tilfreds før kunden er det.

Med sin 4-årig frisøruddannelse ved Aarhus Tech, stor passion for frisørfaget og masser af erfaring, er Sophie ekspert til at skabe smukke resultater for kunderne om end der er tale om klip, farve, krøl eller andet.

Du er altid sikret en behagelig oplevelse når du er i stolen hos Sophie, som har en smilende og glad personlighed. Husk og book i god tid.

Louise Hannibal Jørgensen

Firsør Elev

Louise er vores smilende og energiske elev. Hun er allerede uddannet hår- og makeup artist på Nicci Welsh Makeup Academy i København og har generelt en stor viden om og interesse for hår, beauty og styling.

Med en ambitiøs tilgang til sin uddannelse mestre hun allerede flere behandlinger til perfektion, og hun har altid kunden i fokus

Katerina Hofmann

Frisør Deltid

Vores dygtige, ambitiøse og energiske frisør, Katerina, er uddannet med en 4-årig frisøruddannelse fra Randers, og er et kendt ansigt i Slikhaar-regi.

Katerina har altid haft en stor passion for frisørfaget og er specialiseret inden for herreklip, teknikker og styling. Hun har en helt unik evne til at spotte de små detaljer, der skaber helheden og gør forskellen i en herreklipning.
Katerina har tidligere arbejdet i Slikhaar Studio på Ryesgade 8 og har været med i utallige videoer på vores YouTube-kanal, Slikhaar TV.

Katerina er meget udadvendt, målrettet og detaljeorienteret. Hun står altid klar med ærlige råd og god, realistisk vejledning om dit hår. Katerina arbejder på deltid i salonen, da hun sideløbende læser Jura på universitet.

Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen

Ejere

Emil og Rasmus er skaberne af Slikhaar-konceptet og indehavere af Slikhaar Studio.

Med et ønske om at inspirere folk til at blive en bedre version af sig selv, ønsker de at give kunderne en sublim og anderledes frisøroplevelse ved bl.a. at være nytænkende, inspirerende og serviceminded.

Emil og Rasmus er ikke selv frisører, men har en stor passion for faget. De er perfektionistiske og sætter en ære i at yde deres allerbedste sammen med hele frisør-teamet.

På gensyn i Slikhaar Studio, Mejlgade 37.

Ring +45 31 31 89 30 FOR BOOKING