Mette Bach Ejlersen

Frisør Mester

Mette brænder for at lave smukt hår, der passer til den enkelte kunde. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og så er hun kreativ. Hun er nok det man vil kalde en fagnørd.

Mette har med din 4-årige frisøruddannelse fra Herningsholm Erhversskole er god forståelse for faget og er specialiseret i herreklip, krøllet hår og farvebehandlinger.

Når du er i stolen hos Mette, får du en kompetent og behagelig oplevelse. Hendes humør og humor er smittende. Husk at booke i god tid.

Louise Hannibal Jørgensen

Firsør Elev

Louise er vores smilende og energiske elev. Hun er allerede uddannet hår- og makeup artist på Nicci Welsh Makeup Academy i København og har generelt en stor viden om og interesse for hår, beauty og styling.

Med en ambitiøs tilgang til sin uddannelse mestre hun allerede flere behandlinger til perfektion, og hun har altid kunden i fokus

Emil og Rasmus Vilain Albrechtsen

Ejere

Emil og Rasmus er skaberne af Slikhaar-konceptet og indehavere af Slikhaar Studio.

Med et ønske om at inspirere folk til at blive en bedre version af sig selv, ønsker de at give kunderne en sublim og anderledes frisøroplevelse ved bl.a. at være nytænkende, inspirerende og serviceminded.

Emil og Rasmus er ikke selv frisører, men har en stor passion for faget. De er perfektionistiske og sætter en ære i at yde deres allerbedste sammen med hele frisør-teamet.

På gensyn i Slikhaar Studio, Mejlgade 37.

Ring +45 31 31 89 30 FOR BOOKING