Klip

Herre

Klip inkl. vask og føn            420 kr
Skin fade cut 420 kr
Tilretning af kanter * 200 kr
Elev-klip 200 kr

Dame

Klip inkl. vask og føn            550 kr
Retning af kanter i kort hår 200 kr

Børn

Klip 0-2 år 300 kr
Klip 3-12 år                         350 kr

* bookes i salonen ifm en herreklip.

Farve

Balayage 1450 kr
Eftertoning kort hår 250 kr
Eftertoning langt hår 350 kr
Bundfarve 570 kr
Helfarve kort 700 kr
Helfarve mellem 800 kr
Helfarve langt 900 kr
Reflekser i kort hår, fra 550 kr
Reflekser i top og sider         900 kr
Reflekser i hele håret

* Vi anbefaler en eftertoning over reflekser og balayage for det bedste resultat.

** Noter venligst et tillæg for alle farvebehandlinger i ekstra langt og/eller kraftigt hår.

*** Ønsker du en dramatisk farveforandring, som fx fra brunette til blond eller fra blond til brunette, kan priserne varierer grundet den komplekse kemiske proces. Spørg for pris inden behandling.

Diverse

Hårkur 200 kr
Pandehår 150 kr
Vask, føn og styling 350 kr
Ret af bryn 75 kr
Farve af bryn 100 kr
Farve af vipper 150 kr
Opsætning 600 kr
Grooming af bryn + skæg 150 kr
Voks af overlæbe + hage 100 kr
Bryllupspakken
+ Brudeopsætning
+ Make up
+ 1 prøveopsætning inden
Tid og pris efter aftale
*Priser fra 2000kr
*2000 kr
Deluxe Dame Pakken
Vælg mellem
Balayage eller. reflekser
+ 1 x eftertoning
+ 1 x klip inkl. vask og føn
+ 1 x ret af bryn og vipper
+ 1 x farve bryn og vipper

2500 kr

Klip Herre

En god herre-klipning tager tid at udføre. Derfor sætter vi altid god tid af til en vejledende snak, om dit ønskede look, samt en lækker hårvask, hovedbundsmassage, klipning og styling. Det er ofte de små detaljer, der skaber helheden og gør forskellen i en herreklipning. Vi gør vores ypperste for, at du går fra salonen med en flot kvalitetsklipning, der passer til moden, din ansigtsform og din personlige stil.

Klip Dame

Er du på udkig efter en ny frisure og trænger dit hår til et friskt pust, så er du kommet til det helt rette sted. En god atmosfære, høj faglig standard og en lækker hovedbundsmassage, der virker afstressende i en ellers travl hverdag, er bl.a. af allerhøjeste prioritet hos os. Vi står altid klar til en god og vejledende snak om dit hår og en kvalitetsklipning, der passer til moden, din ansigtsform og din personlige stil.

Tilretning af kanter

Ønsker du at bibeholde din frisure, men er dit hår blevet for langt efter din sidste klipning? Så tilbyder vi en effektiv tilretning af kanter, som er en service max 3 uger efter din sidste klipning hos os. Denne behandling tager kun 15 min. og bookes i salonen ifm en herreklip.

Skin fade cut

Tag din frisure til et nyt niveau med en såkaldt skin fade frisure. Skin fade (hvor dit hår i siden er tætbarberbet fx helt fra 0 mm og op til 15 mm) er en meget populær frisure blandt mænd. Denne klippeteknik veksler mellem at være lav fade, midt fade eller høj fade afhængig af, hvad der passer til din ansigtsform.

Gråhårtoning

Den grå hårfarve, silver, gråligt, platinblond med blåt/gråt skær (kært barn har mange navne) har været og er stadig en kæmpe trend blandt mænd og kvinder.

En grå hårtoning giver dit hår et koldt og minimalistisk look og anvendes ofte efter afblegning for at undgå et gulligt skær.

Eftertoning

Toning er en gennemsigtig hårfarve, som opfrisker din farve og lægger sig oven på din hårfarve. Vil du gerne have dit blonde hår en smule mørkere, koldere eller varmere i tonen, er dette eksempelvis muligt med eftertoning, som oftest holder mellem 6-8 uger. Samtidig skaber behandlingen en helhed og et mere sammenhængende look, hvis du f.eks. har udgroning. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige toning, som passer til din hudtone og det ønskede udtryk.

Helfarve (kort/mellem/langt)

Skal der ske noget nyt? Uanset om du har kort eller langt hår, kan en ny hårfarve altid puste mere liv i din frisure. Helfarvning betyder som ordet indikerer, at man farver hele håret bl.a. for at skabe ensartethed og en naturlig glød.

Ved alle vores farvebehandlinger er der fokus på kvalitetsprodukter, og at de produkter vi bruger, lever 100% op til vores krav til bæredygtighed og funktionalitet.

Refekser (top og sider/hele håret)

Når der vælges reflekser frem for en helfarvning, betyder det, at man kun farver dele af håret for at skabe liv og farvespil i håret. Håret inddeles i enkelte, skarpt opdelte sektioner, som farves fra rod til spids. Med reflekser, får du et mere naturligt resultat. Ofte laves en eftertoning som f.eks. kan give et mere koldt eller varmt udtryk, alt efter hvad du ønsker.

Balayage

Tidens helt store farveteknik giver dit hår en fuldkommen unik wow-effekt med et fantastisk naturligt look. Vi tilbyder hårfarvning i form af balayage, der egner sig til alle hårlængder og hårfarver. Balayage, modsat den normale hårfarvning, er unik, idet balayage er en frihånds farveteknik. Det foregår ved, at frisøren pensler farven på med lette fine strøg. Dette gør det muligt at skabe farvespil med forskellig intensitet, hvilket giver looket mere liv. Farven påføres primært i hårlængderne, især spidserne og de sektioner, der indrammer ansigtet. På denne måde opnår man en naturlig effekt.

Hårkur

Gør hårkur til en del af din skønhedsrutine. Dit hår bliver dagligt udsat for udefrakommende elementer, såsom varmeredskaber, glattejern, farve, afblegning og permanent. En hårkur genopretter dit hårs svovlbroer, så håret igen kan blive sundt og blankt. Derudover virker en hårkur forebyggende på spaltede spidser, hvilket betyder, at håret ikke knækker så nemt. Vi tilbyder hårkur, der tilføjer pleje og fugt til dit hår og reparerer det helt ind i kernen.

Pandehår

Skal dit pandehår klippes kort, langt, lige eller pjusket? Pandehår trender og har du besluttet dig for at satse på pandehår, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig og klipper pandehår, der matcher til din ansigtsform og det udtryk, du ønsker.

Farve af bryn, vipper inkl. ret

Der er meget personlighed og udtryk i dine øjne. Farve af bryn og vipper inkl. ret fremhæver dit udtryk på en enkel, velplejet og elegant måde. Vi har god erfaring med at vejlede i hvilken farve og form, der vil passe til netop dig og vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve. Så synes du, at dit udtryk er forsvundet lidt eller mangler kant, så er dette en rigtig effektiv behandling. Vi anbefaler, at du får farvet bryn og vipper ca. hver 3.-4. uge.

Farve af bryn

Form og farve er vigtig, når vi taler øjenbryn. Vi vejleder dig i, hvilken form og farve, der passer til dit udtryk og personlighed, og vi er grundige i vores arbejde.

Farvning af vipper

Farvning af vipper kan gøre noget helt specielt for dine øjne, som mascara ikke kan, og er oplagt, hvis du ønsker et naturligt hverdags-look. Fordelen ved farvning af vipper er selvfølgelig også, at det ikke smitter af, og er særligt effektiv på din kommende badeferie.

Opsætning

Skal du til fest, bryllup eller lignede? Så er en smuk håropsætning det helt oplagte valg. Vi har god erfaring med håropsætning, som sikrer, at du får det ønskede look, der passer perfekt til din personlighed, dit outfit og skaber helhed i dit udtryk.

Brudeopsætning

Er du i gang med bryllupsforberedelserne? Har du så også tænkt på, at dit hår skal stråle lige så meget, som din brudekjole på din store dag? Gør noget helt særligt med en smuk og elegant håropsætning. Vi har god erfaring med brudeopsætning, som inkluderer prøveopsætning, der bl.a. sikrer, at du får det ønskede look, der passer perfekt til den vigtigste dag i dit liv.

På gensyn i Slikhaar Studio